About Kawe

kawe1.jpgHi guys! So this is me, Kawe. First and foremost, please dont laugh at me, guys. I know, my blog looks stupid. I’m still learning now. Who knows, perhaps one day I’ll be a good blogger in the Net. For the start, this is the only thing that I can publish here. For those who wanna help me on building this stuff, I really appreciate it and I thank you in advance.

So, who’s Kawe? Kawe is the guy in the pic. Kawe still look younger even in his early 30s.. Hahaha. Praise to God!  Kawe is the youngest in the family of seven siblings. No wonder he looks young.  Kawe loves musics very much, yup any genre of musics, as long as  it does sound sweet to his ears.  Anything  u wanna know? Just ask me ok.

Diterbitkan on November 20, 2007 at 5:05 pm  Comments (14)  

The URI to TrackBack this entry is: https://kawejauh.wordpress.com/about/trackback/

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini.

14 KomenTinggalkan komen

  1. Ya .. terlihat lebih muda dari usia sebenar. Good looking. Oya, Kawe jangan kawatir. Kalau orang sedang belajar, bukan stupid. Kecuali kalau sudah belajar tapi tetap tidak mengerti, mungkin baru dikatakan stupid hehehe😀

    Tapi, biasalah anak bongsu, anak manja! Nak orang pujuk.

    Hehehe .. dimana2 sama saja ya? Anak bungsu selalu dimanja. Makanya, ketika sudah dewasa, anak bungsu lebih sayang dan dekat dengan orang tua. Berbalas budi tentunya.

    Kenangan indah cik. Bukan kenangan yang menyedihkan. Kenangan menjadi bekal kita untuk melangkah ke masa depan. Tetap semangat ya.

    Salam kenal dari jiran. Saya boleh link??

    kawe: hehehhe.. nggak deh, kawe udah tua kok!

  2. Hi .. salam perkenalan.

    Ya .. you looking younger. Baby face?? .. good looking. Kawe jangan takut dikatakan stupid. Karena, kalau kita baru belajar, wajar untuk belum tahu apa2. Kecuali kalau Kawe sudah belajar tapi tidak mengerti pula.

    Come on. Semangat ya. Terus menulis. Oya, boleh saya link blog kamu di blog saya?? Salam dari jiran.

    kawe: hi erander, thanks for the compliments. U’re right, buddy. Ya, no problem, kamu bisa link ke blog saya.

  3. Betolke da 30an..?? erk,nmpk mcm around 20++ je la.

  4. kawe, kawe dan kawe… 30 ea… ke, ni foto masa umur 20++ ;D… umur biar tua asal awet muda.. he he… selamat berkawe….

  5. saya nak linkkan blog ni kat blog saya ye? bleh x?

  6. berjam2 aku bace blog ko.. naik pinar biji mate aku…
    hahhhahha….. satu kenangan idup panjang gak.. kisah2 lampau ko mengigatkan aku pada masa silam aku gak… tatakala xde air dan leterik,,, masih ingat rtm dtg kat kg kitaorang tayang wayang bergerak… 1 kg turun tgk cite bobby… hehehe…

    ok.. salam perkenalan dan persahabatan dari kawan lame,,, take care!

    salam persahabatan. terima kasih kerana singgah ke sini. harap dtg lagi.

  7. salam…awk..sy selalu jd silent reader blog awk…tp besh la…pnjggggg cte die…sy linkkn awk dlm blog sy ek…thanx!

    kawe: sudi-sudikan lah ya cik cah. Btw, thank u for coming.

  8. kat pic ni mmg kawe nmpk lg muda la dr pic yg kat sydney tu…xpe muka muda tp matured…kan…

    kawe: pic ni nampak muda maybe sebb my haircut.. kalu potong pendek mmg nampak lagi muda..wakkakak..

  9. Memandangkan ramai pulak mengomen di sini, pakcik tumpang lalu mengomen di sini gak lah…

    HE memang kenal si Kawe ni, dia memanglah mude rumaje lagaknya…kalau dia kata 19 pun ok…no hal punya…

  10. 🙂

  11. salam perkenaln bro…

  12. thanks a lot for a lots of article..

  13. salam..

    1st time sampai kat blog ni.
    Have a nice day ya!
    Update la citer baru!

  14. salam,bangat-bangatla cari bini,awe..nantikan ayah dah tua,aa anak baru drjah satu..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: