A Warm Greeting From Down Under – Part 2

syd121.jpg 
Harbour Bridge on the background
syd10.jpg 
 Sunset Cruising
syd11.jpg
Lepak by harbourside 
Cerita akan menyusul… heheheheh..
Published in: on Februari 17, 2008 at 2:36 am  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://kawejauh.wordpress.com/2008/02/17/a-warm-greeting-from-down-under-part-2/trackback/

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini.

10 KomenTinggalkan komen

  1. kuang..kuang bila tahun nak menyusul nye?…mudahan esok lusa amin larikkkkkkkkkk

    kawe: heeheh.. esok lusa kawe update ya.

  2. Baru letak gambar ngn tajuk, terus masuk dashboard! Tahniah.. tahniah..!😀

    p/s – fofular sungguh blog kawejauh ni.

    kawe: Heheheh..kawe pun tak sangka jadi fofuler pulak dpt masuk top ranking, alhamdulillah. At least ada org singgah di sini. Thanks a lot guys!

  3. nice pics, jauh perjalanan luas pengalaman

    kawe: luas pengalaman, banyak pengetahuan.. alhamdulillah.

  4. You have been tagged by me!

    http://butterfly85.wordpress.com/2008/02/18/8-random-facts-about-me/

    sekian,terima kasih.

    kawe: Insya allah akan dijawab dlm waktu terdekat.

  5. patut la lama tak nampak kau.. rupanye ko dah sampai ke sana.. jgn lupa buah tangan bila pulang ke sini.. *tertiba.. hahha

    kawe: itu dah lama pergi lah..heeh

  6. ermm… those photos pun dah tell all.. hehehe.. tp, kalu nak citer, lagi best laa..🙂

    kawe: citer akan menyusul..

  7. Tunggu di sana………..wakawkawaka

  8. kawe, kenapa mengblack and whitekan gambar tu…bagi la kaler maler…

  9. Sekilas pandang… mcm muka pelakon jepun tu…klu g jepon mesti kene ngorat dgn awek jepon & lg *pemes…hehe..

    kawe: eheheh..yeke? tp sellau org ckp kawe ni mcm org Vietnam.. heehehehe

  10. assalamualaikum kawe..

    saya baru sahaja update skills kemahiran belajar yang baru, jika berminat, berkaitan dengan pembelajaran bahasa inggeris dan memory retention skills. Dipersilakan ke teratak saya.

    Terima kasih.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: